Rekrytering
– en långsiktig affär!

Vi tror att det finns en plats för alla. Med rätt kompetens på plats så formar våra kunder sin framtida tillväxt och våra kandidater får möjlighet att verka i sin fulla potential.

På OnePartnerGroup brinner vi för det personliga mötet och vi har lång erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister som bygger framgångsrika team. Vi är en del av en koncern som finns representerade i hela landet, närmare exakt på 47 orter. I Stockholm består vårt rekryteringsföretag av ett gäng drivna och nyfikna rekryteringskonsulter som i sin tur har sina nätverk av kandidater inom nischade kompetensområden, allt för att vara relevant för både våra kunder och kandidater. Genom att alltid vara noga med kandidatupplevelsen och ha en nära kundkommunikation utmärker vi oss. Inom rekrytering i Stockholm arbetar vi med:

  • Rekrytering
  • Hyrköp
  • Stöttning av utvalda delar av rekryteringsprocessen
  • Executive search
  • Annonsering i sociala medier mot en specifik målgrupp
  • Second opinion

Vi är specialiserade på vår kund oavsett hur kompetensbehovet ser ut och vi vill vara en del av er strategi framåt. Vi jobbar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer genom att skräddarsy våra tjänster efter kundens behov oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering i Stockholm, Mälardalen eller Gävle.

OnePartnerGroup är ett auktoriserat rekryteringsföretag och vi ser det som en självklarhet att mäta kandidatupplevelse och säkerställa att ert arbetsgivarvarumärke representeras på bästa sätt genom hela rekryteringsprocessen. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Senior Rekryteringskonsult, VD
Stor-Stockholm

Sofia Ahlgren

076 – 000 18 61

Vi har skapat magi med dessa

Tobii
Advania
Svenskt Näringsliv
EQT
Nordic Capital
Socialstyrelsen
DHL
St1

Rekrytering i Stockholm – vår process utifrån dina behov!

Behovsanalys och kravprofil

Vi går igenom era behov och förutsättningar. Att vi förstår såväl bolagets situation som utmaningarna och kravprofilen för den specifika tjänsten säkerställer en högkvalitativ leverans och en lyckad rekrytering av er nästa kollega. Vi kommer gemensamt fram till hur ni vill att ert varumärke lyfts på bästa sätt mot rätt målgrupp av kandidater.

Annonsering och search

Med en allt större konkurrens om talanger är det viktigare än någonsin att synliggöra möjligheten hos er för rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och med rätt budskap. Med en kombination av datadriven jobbannonsering på sociala medier och jobbsidor hjälper vår rekryteringsfirma i Stockholm er att nå ut till kandidater där de befinner sig. Här jobbar vi även alltid parallellt med search i våra egna kandidatnätverk och på Linkedin för att kunna vara proaktiva och hitta den ni letar efter.

Urval och intervjuer

De kandidater som har mest lämplig bakgrund och potential att lyckas i rollen träffar vi på en kompetensbaserad intervju innan vi presenterar dem för er. Under intervjun skapar vi oss en bred bild av kandidatens kompetens, vilja och målsättning och på vilket sätt hen blir en tillgång i den tilltänkta rollen.

Parallellt med detta pågår search via andra kanaler än annonsen för att maximera antalet kandidater som presenteras för er.

Tester och kvalitetssäkring*

De kandidater som ni anser bäst lämpade genomför vi utförliga arbetspsykologiska tester på. Vi har möjlighet att testa både personliga kompetenser, drivkraft såväl som problemlösningsförmåga och logisk slutledningsförmåga. Beroende på tjänst kan olika testverktyg erbjudas.

* Denna fas kan vi lägga där ni önskar i processen utifrån hur ni önskar ha det.

Referenser och signering

Det sista vi gör när ni vill anställa en kandidat är att vi tar minst två referenser som kandidaterna har angett och går igenom tjänstens viktiga områden. Beroende på roll och nivå genomför vi även bakgrundskontroller redan innan ni träffar kandidaterna på intervju. Avslutningsvis har ni en slutkandidat som ni signerar och som blir er nästa kollega.

Uppföljning

Efter rekryteringsprocessen genomför vi en uppföljning när anställningen trätt i kraft. Detta för att säkerställa att on-boarding-processen gått som den ska och att er nya medarbetare nu kommit in i rollen.

Varför använda sig av en rekryteringsfirma i Stockholm?

Att använda sig av en rekryteringsfirma i Stockholm kan ha flera fördelar. En av de största fördelarna är att det sparar tid och att ni enkelt når ut till relevanta och kompetenta kandidater som är redo för sin nästa utmaning. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen med allt från jobbannonser och urval till att hantera intervjuer och bakgrundskontroller. Detta är till stor hjälp för att säkerställa att det blir en professionell rekryteringsprocess fråm början till slut som resulterar i att rätt kandidat får jobbet hos er.

En annan fördel är att vi har tillgång till ett stort nätverk av kandidater inom olika branscher och yrkesområden. Utöver detta har vi mångårig erfarenhet och specialistkunskap inom rekryteringsområdet och personbedömning.

Kontakta oss idag för en effektiv rekrytering av hög kvalitet.

Vanliga frågor om rekrytering i Stockholm

Hur fungerar ett rekryteringsföretag i Stockholm?

Vårt rekryteringsföretag i Stockholm hjälper företag att hitta rätt kandidater genom att skriva kravprofil, skapa jobbannonser, göra ett urval bland de sökande, intervjua och testa kandidater för att sedan presentera toppkandidaterna för dig som vill anställa. Efter rekryteringen gör vi uppföljningar för att kvalitetssäkra och se till att det blev som det var tänkt från början. Det sparar tid, kvalitetssäkrar och ger tillgång till en större talangpool för våra kunder.

Vilket är det bästa rekryteringsföretaget i Stockholm?

Med väl beprövade processer, lång erfarenhet och ett stort nätverk är vårt mål att alltid vara det självklara valet av rekryteringsföretag i Stockholm.

Hur ser en rekryteringsprocess ut?

För rekrytering i Stockholm ser processen olika ut beroende på kundens behov, men följande steg är vanliga i rekryteringsprocesser:

  • Behovsanalys och kravprofil
  • Annonsering och Search
  • Urval och intervjuer
  • Tester och kvalitetssäkring
  • Referenser och signering
  • Uppföljning